Alle werkelijke leven is ontmoeting

(M. Buber)

Staan op de grens van mens-zijn en de snelle veeleisende wereld om ons heen. Omgaan met de verwachtingen aan jezelf én van anderen vraagt om leiderschap. Leiderschap nemen over de ontmoeting met jezelf. Wat kom je dan tegen? Welke vragen en twijfels roept dit op? Hoe beweeg jij in dit veld en ken je je eigen waartoe?

Je bent je (ergens) bewust van een spanningsveld in jou. Er is dringende noodzaak of een intrinsieke nieuwsgierigheid om dit bij jezelf te onderzoeken. En als je hier een concreet doel bij hebt, neem dat gerust mee.

Je bent welkom met je vragen, met je zekerheden en je twijfels. Ik kan een eindje met je meelopen. Je helpen het speelveld waarin je je beweegt te doorzien en te duiden. Je leert jezelf andere vragen te stellen en frisse keuzes te maken.

Uit eigen ervaring: Het biedt je nieuw handelingsperspectief en vergroot je vermogen om jezelf en anderen te leiden. Mogelijkheden die we tijdens onze opvoeding, opleidingen en loopbaan over het algemeen niet aangeboden krijgen maar wel nodig hebben om mens te zijn in het speelveld van jouw leven in relatie tot dat waarin we ons bevinden.

Wat andere zeggen …

Je luisterde werkelijk naar me. Met eenvoudige korte vragen hielp je mij, mijn vraag te herformuleren. Hierdoor kwam mijn verhaal in een ander perspectief te staan en werd ik duidelijker in wat ik wilde.

Je opende mijn blikveld door het veld waarin ik stond visueel te maken. Het gaf me de mogelijkheid om te voelen en zien wat ik deed én wat ik te doen heb.

Je hielp me te duiden van wat ik ergens al wist maar nog niet durfde in te zetten. Hierdoor kreeg ik meer bewegingsruimte en invloed.

Mijn eigen ervaringen kregen nieuwe betekenis waardoor ik als mens en als leider betere keuzes ben gaan maken.

Ik kreeg woorden bij wat ik altijd al voelde en ervoer mijn levenskracht