Levenskracht

Ik help mensen de weg in hun leven te vinden en de uitdagingen die er zijn aan te pakken. Ik werk met en langs onze vier basis vermogens: waarnemend (geest), denkend (mentaal), voelend (fysiek) en stromend (levensenergie én kundalini).

Hiervoor ben ik opgeleid als coach langs systemische principes aangevuld met NLP, TA, Spiral Dynamics en meer spirituelere technieken.  Door ze te combineren of afzonderlijk in te zetten leer je te voelen en mentaal te duiden wat er in jou gebeurt. Zo leer jij  je eigen visie te ontwikkelen, zelf keuzes te maken en te handelen op jou pad naar meer vrijheid en geluk!

We werken in principe 1 op 1 samen bij mij in de werkplaats. Zo af en toe organiseer ik groepsmomenten om als je dat wilt je Kundalini energie (KES®) te ervaren of samen te mediteren.

Als je aan de slag wilt of even samen wilt zoeken naar de juiste vorm dan wil ik je vragen het contactformulier in te vullen of mij een Whatsapp berichtje te sturen. Ik neem contact met je op.

    Over mij … Erik Haks

    Ik ben opgegroeid in een rijk middenklasse gezin waarbij resultaten, hardwerken en doen wat er wordt gezegd belangrijke thema’s waren. Voor gevoelens en spiritualiteit was weinig ruimte. We kregen alles wat ze te geven hadden én tegelijkertijd: ik heb lang niet begrepen wat ik zo miste. Ik verzette me en na mijn studie chemische technologie verviel ik in hardwerken voor de doelen van anderen en was hierin succesvol. Ik liep vast en ging op zoek naar antwoorden, ontdekte mijn gevoel en volgde trainingen om leiderschap en inzicht over mij als mens te ontwikkelen. Nog even overwogen of ik zwevend in de spiritualiteit op de berg zou blijven. Realiseerde me dat ik hier op aarde in onze samenleving een bijdrage wil leveren. Het is ook gewoon wat ik en wij hier in het nu te doen hebben. Dit bracht me in balans en dichterbij mezelf. Met alles wat ik ervaren en doorleefd heb kan je mij het beste kenmerken als een veelzijdig levenscoach die vanuit overzicht, de mentale en de spirituele kant van ons menszijn verbind en kan duiden. Als je wilt loop ik graag een stukje met je mee: luisterend en autonomie bevorderend.